Wandelvrouw en Wandelschoenopmaat bezegelen samenwerking
01 juni 2021 

Wandelvrouw en Wandelschoenopmaat bezegelen samenwerking

 

Iedereen maximaal laten genieten van wandelen. Dat is de drijfveer die maakt dat ik, met heel veel energie, dagelijks bezig ben met de websites Wandelvrouw en Wandelen & Afvallen. Wat is er nu fijner dan met een gezond gewicht en een fit lichaam de mooiste wandelingen te maken. Door enthousiaste verhalen, voorlichting over gezondheid en afvallen en goede wandeltips, probeer ik iedereen op weg te helpen om gezond en duurzaam te wandelen.

Daarom ben ik ook zo blij dat Wandelvrouw de komende jaren samen gaat optrekken met Wandelschoenopmaat. Wandelschoenopmaat is dé plek waar een team van experts wandelaars optimaal adviseren in de keuze van de wandelschoen die bij  hen past.

 

Iedereen maximaal laten genieten van wandelen is wat ons bindt.

 

Regelmatig krijg ik vragen van lezers over voetklachten en blessures, of willen ze van mij weten welke wandelschoenen ik draag en wat ik hen adviseer. Dat zijn vragen waar ik altijd mee worstelde. Ik ben geen medisch deskundige en schoenen moeten echt op maat aangeschaft worden. Ik verwees dan ook altijd naar een podoloog bij ernstige klachten of naar een goede outdoorwinkel voor passend schoenadvies. Als men mij vroeg naar een concreet adres, dan moest ik het antwoord schuldig blijven.

Daarom ben ik zo blij dat Gert van den Berg en zijn team op mijn pad kwamen. Gert is sportpodoloog en zijn hele winkel (in het midden van het land, dus dat is handig) is er op gericht om het juiste schoenadvies te geven. Ooit gestart met skischoenen op maat en daar dé autoriteit in het land mee geworden, is dat later uitgebreid met hardloopschoenen en wandelschoenen.

Ik ben onder de indruk van wat ze kunnen. Lees hier over mijn ervaring en hoe een bezoek aan Wandelschoenopmaat eruit kan zien. Inmiddels heb ik al meerdere wandelaars mogen tippen en krijg ik enthousiaste berichten terug.

 

Yvonne Brandsen:

“Vandaag bij Gert geweest na een deceptie bij een outdoorwinkel. Wat ben ik blij dat jij met dit bericht mij op hem attent hebt gemaakt. Het was een eindje rijden, maar wat ben ik blij met mijn schoenen. En wat een leuke man is het.

Ik kwam helemaal blij thuis. Hij liep uit maar nam echt alle tijd voor mij. Normaal is een consult 1,5 uur, maar hij was ruim 2 uur met mij bezig. En hij heeft meteen mijn zooltjes gemaakt, die heb ik echt nodig, anders moest ik weer terugkomen. Zo attent.”

 

Ik zie er erg naar uit om het komende jaar dingen samen te kunnen doen. Maar het allerbelangrijkste is dat ik nu een adres heb waar ik met heel mijn hart wandelaars naar door kan verwijzen.

Zo werkt het:

Je kunt een afspraak maken zodat je zeker weet dat er iemand voor je klaar staat die alle tijd voor je neemt om je te adviseren. Heb je weinig tot geen klachten, maar wil je er zeker van zijn dat je nieuwe wandelschoenen ook de juiste voor jou zijn, dan staat de productspecialist voor je klaar. Heb je wel problemen als pijnklachten bij het wandelen of heb je regelmatig last van blessures, dan kun je een 1-op-1 afspraak maken met de sportpodoloog.

Maak hier je afspraak

 

Wandelschoen op maat met Gert van den Berg

Gert van den Berg van Wandelschoenopmaat.

 


Het Wandelen & Afvallen Platform

Je las een blogartikel van wandelenenafvallen.nl, de website van het Wandelen & Afvallen Platform van Bregje Schipper, wandelcoach, lifestylecoach en succesvol blogster op Wandelvrouw.nl.

Leuk dat je op deze website bent!

Slanker, fitter, gezonder en gelukkiger

Ben je geïnteresseerd in de combinatie wandelen en afvallen? Zou jij ook wel slanker, fitter, gezonder en gelukkiger willen worden door meer te wandelen? Het is niet ingewikkeld. Je moet alleen even weten hoe het moet. Je leert het in het 12-weeks online Wandelen en Afvallen Lifestyle Programma.

Meer over het programma →

Petra
Door

Petra

op 06 Jun 2021

Ik heb een aantal weken mijn voeten laten bekijken en nieuwe schoenen gekocht bij Gert. Eindelijk heb ik nu lage schoenen waar ik ook goed lange wandelingen op kan lopen. Heerlijk!

Reactie plaatsen