Ben jij er klaar voor om op een
ontspannen manier af te vallen?


Geef je op voor het Wandelen & Afvallen Lifestyle Programma

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Dit is hét moment om de knop om te zetten.
Want heb jij ook genoeg van:


 • het zoveelste dieet dat de hemel belooft, maar echt niet vol te houden is
 • dat je eigenlijk door de jaren heen alleen maar zwaarder wordt
 • dat je niet lekker in je vel zit
 • en daarom steeds inactiever wordt en zelfs niet de puf hebt om leuke dingen te doen
 • dat je weet dat je ongezond bezig bent en vatbaarder voor ziektes
 • dat je begrijpt dat je meer moet bewegen, maar die sportschool niet ziet zitten
 • dat je al je moed bij elkaar aan het rapen bent om de volgende dieetpoging te doen
 • maar dat eigenlijk al kunt bedenken dat het weer niet zal lukken.

Of worstel jij met het volgende:


 • je bent lekker aan het wandelen, maar je valt geen grammetje af
 • maar dat wil je eigenlijk wel
 • je wilt graag weten hoe dat werkt; wandelen en afvallen

        of: 

 • je wilt het niet alleen doen
 • liever deel je je ervaringen over wandelen en afvallen met anderen
 • Je kunt wel een stok achter de deur gebruiken

Herkenbaar!

Ik ben Bregje Schipper, gecertificeerd wandelcoach, lifestyle coach, blogger, professioneel wandelaar en ervaringsdeskundige als het gaat over lijnen. Ik heb heel wat diëten met succes gevolgd, maar dat duurde nooit lang. Ik jojode door het leven. Dan weer dik, dan weer dun.


Op deze foto zie je mij 5 jaar geleden. Ik sta op een uitkijktoren in Duitsland en kijk uit over de Westerwaldsteig. Ik had het wandelen net ontdekt en ik voelde me steeds fitter en gezonder worden. Ik had me er zo'n beetje bij neergelegd dat ik wat dikker was. Maar ik moet bekennen dat ik erg blij werd van het feit dat ik door het wandelen geleidelijk gespierder en minder zwaar werd. Heerlijk! Mijn kleren pasten steeds beter en ik zat prima in mijn vel. letterlijk en figuurlijk. 


Dat gun ik jou ook. 


Ik ontwikkelde het Wandelen & Afvallen Lifestyle Programma waarmee je in drie maanden leert en ervaart hoe het is om door simpelweg te gaan wandelen en stapje voor stapje je eetgewoontes aan te passen, je op een hele relaxte manier kilo's kunt afvallen en fitter, gezonder en gelukkiger wordt. 

      Doe mee met het 3-maanden Wandelen & Afvallen Lifestyle Programma

PAST BIJ JOU

Je hoeft je niet in allerlei bochten te wringen, met receptenboeken in de weer met ingrediënten die je niets zeggen en je hele manier van leven drastisch op z'n kop te zetten. Nee, jij weet wat voor jou werkt en niet werkt. Dit programma helpt je om het ook echt te doen.

BEWEZEN EFFECTIEF

Wandelen en afvallen werkt! Je moet het alleen op de juiste wijze doen en in combinatie met een gezond eetpatroon. Dit programma maakt gebruikt van bewezen afvalstrategieën en de laatste onderzoeken op het gebied van wandelen en afvallen. 

LEUK OM TE DOEN

Wandelen is leuk! Je kunt het elk moment van de dag doen, alleen of met anderen. Het is sociaal, je frist er van op en het ondersteunt je bij al je plannen. De gezondheidsvoordelen zijn enorm. je wordt fitter en je maakt het gelukshormoon aan, dat wel 12 uur lang blijft nawerken. Top toch!

Wat zeggen deelnemers:

Programma werkt!

Conditie duidelijk verbeterd, minder gaan eten, 7 kilo eraf.

Remko Hiemstra
Wat heb ik genoten van dit programma, Bregje, volop met advies, goede tips, leuke blogs en vooral gemotiveerd blijven. Dat laatste zakt er bij mij nogal eens in.
Ada Veenman
Wil je een compliment geven voor je site en hoe duidelijk je alles uitlegt.
Hans Wisse

Stel je toch voor dat:

Het Wandelen & Afvallen Lifestyle Programma helpt je stap voor stap naar een fittere levenstijl. Je verliest niet alleen kilo's, maar je voelt je meteen ook stukken beter.


✔ In drie maanden 5-10 kilo afvallen

✔ Je bent veel energieker

✔ Je bent dagelijks in de buitenlucht

✔ Je kleren gaan weer passen

✔ Je verandert gemakkelijk je leefstijl, dit kun je volhouden

✔ Je bent minder vatbaar voor virussen, zoals corona

✔ Je kunt aan alles meedoen, je bent zoveel fitter 

✔ Gezondheidsrisico's zoals diabetes type 2 ga je te lijf

✔ Je leeft langer en gezonder

✔ Minder last van PMS en de overgang ga je door zonder extra kilo's

✔ Je staat mentaal sterker in het leven; je kunt het allemaal aan. 

✔ Het is niet voor even, maar het verandert je leven


Het Wandelen & Afvallen Lifestyle Programma

12 weken tips en motivatie

In de online leeromgeving vind je 12 weken lang, iedere week een nieuw programma-onderdeel. Het geeft je inzicht en helpt je stap voor stap je levenstijl aan te passen naar een gezonde variant. Het zorgt ervoor dat je keuzes leert maken die bij jou passen. Dit programma is voor iedereen. Het maakt niet uit  of je veel of weinig gewicht wilt verliezen en of je nu al veel of weinig wandelt. De duur van het programma zorgt ervoor dat je veel resultaat kunt behalen en voldoende tijd krijgt om nieuwe gewoontes in te slijten.   

Je hoeft het niet alleen te doen

In de online leeromgeving vind je ook de Wandelen & Afvallen community. Hier deel jij jouw ervaringen, leer je van de ervaringen van anderen en maak je contact met gelijkgestemden. Heb je het even moeilijk? Vraag hulp in de community. Is je vraag te persoonlijk, je kunt mij altijd een privé bericht sturen via dit systeem en ik help je verder. Verder is het gewoon gezellig in de community. Deel je mooiste wandelingen en post je beste recepten. Inspireer elkaar. Het zorgt voor die broodnodige stok achter de deur. 

Onderdelen van het programma

Online leeromgeving

Je krijgt levenslang toegang tot het deel van de online leeromgeving waar je de programma-onderdelen van jouw 3-maanden Wandelen & Afvallen Lifestyle Programma vindt.

Werkboek

Het programma maakt gebruik van een werkboek dat je stap voor stap helpt om je leefstijl aan te passen. Het werkboek kun je op je computer opslaan en in werken,  of uitprinten.

Online community

In de online leeromgeving vind je ook de Wandelen & Afvallen community. De community blijft gedurende het programma, dus 13 weken voor je toegankelijk.

Wekelijkse e-mails

Ontvang twee keer per week een e-mail om je gemotiveerd en betrokken te houden. Een leuke stok achter de deur.

Persoonlijk advies

Heb je vragen, wil je advies? Ik help jou als je er even niet uit komt. Stel je vraag in de community of direct aan mij in een privébericht.

Wandelschema's

In de eerste week van het programma ontvang je 3 wandelschema's gericht op afvallen. Stap in op je eigen niveau.

Ik begin nu aan de laatste week (12) van het programma.


Het is niet altijd helemaal goed gegaan, maar in z'n geheel genomen werd ik erg succesvol in meer bewegen en gezonder eten.


Een uur per dag wandelen lukt nu heel goed. Het is heerlijk om te doen en het gaat me inmiddels gemakkelijk af. Ik ben ruim 6 kilo afgevallen, een kledingmaat slanker geworden en neem centimeters minder ruimte in 😉.


Mijn volgende uitdaging wordt om deze gezonde levensstijl vol te houden. Ik ga het programma nogmaals van a tot z volgen met als doel de gezonde gewoontes consolideren en deze leefstijl verankeren, zodanig dat dit mijn nieuwe normaal is.


Ik wens allen succes. Houd vol en blijf gezond.

Margo Ottink
Outdoorbloggers wandeeln

Wandelen & Afvallen lifestyle Programma

 12 weken programma/1 jaar  ondersteuning:  € 124,95


✹ 5-10 kilo afvallen in 3 maanden

✹ Levenslang toegankelijk trainingsmateriaal

✹ Met tips, theorie, voorbeelden, oefeningen en opdrachten

✹ Persoonlijk advies

✹ Handig werkboek

✹ Elke week leuke 'stok achter de deur'  mails

✹ Duidelijke wandelschema's

✹ Alles online, in je eigen tijd, laagdrempelig en effectief


Alleen nu:

Extra: 1 jaar  premium lid van de community in plaats van 3 maandenVandaag begin ik aan week 6 van het programma, wat vliegt de tijd om en wat ben ik blij dat ik met het programma ben gestart. Vanmorgen heb ik mezelf gemeten en er is al totaal twaalf en halve centimeter minder Moniek :)!!!
En dat terwijl ik niet het gevoel heb dat ik er moeite voor hoef te doen!
Moniek Gordijn

Veelgestelde vragen

Ik ben een echte beginner met wandelen.  Is dit dan wel iets voor mij?
Dit is een programma voor wandelaars op alle niveaus. Ben je nog maar net begonnen dan heb ik wandelschema's voor jou, waarmee je op een verantwoorde manier kunt opbouwen. Je zult steeds fitter en gezonder worden en onderweg kilo's lichaamsvet verliezen. Voor de gevorderde wandelaars zijn er  wandelschema's die uitdaging bieden. Voor alle deelnemers biedt het programma veel interessante informatie over verschillende aspecten van het wandelen hoe je met wandelen kunt afvallen. 


Kost meedoen aan het programma veel tijd?

Wandelen kost tijd, daar kun je niet omheen. Het is wel goed bestede tijd waarin je optimaal kunt ontspannen en genieten. Je bent natuurlijk baas over je eigen agenda en kunt het programma zo intensief maken als je zelf wilt. Als je dagelijks een uur kunt uittrekken voor een wandeling  zal je goede resultaten boeken. Lukt dat niet, geen nood, elke stap die je extra zet is winst. 


Kun je afvallen door alleen maar te wandelen? 

Je zult in dit programma leren dat wandelen een enorme motor en ondersteuning is om af te vallen en op gewicht te blijven, vooral als je wandelen effectief inzet. Maar je zult geen resultaten behalen als je te veel blijft eten en de verkeerde dingen blijft eten. Daarom besteedt het programma  veel aandacht aan een totale lifestyle verandering. Het neemt je stap voor stap mee, waardoor je ongezonde gewoontes gaat inruilen voor gezondere.


Krijg ik een voedingsschema?

Nee, juist niet. Een voedingsschema is over het algemeen iets wat je beperkte tijd volhoudt. Het sluit dan toch niet aan bij je smaak of past gewoonweg niet in je leven. Door gefocust bezig te zijn met een eetschema komt de nadruk te liggen op wat je allemaal niet mag (de roze olifant). Dit programma leert je de juiste keuzes te maken en ongezonde gewoontes te verruilen voor gezonde gewoontes. Je weet eigenlijk zelf heel goed wat gezond voor jou is, nu alleen nog even doen. Daar helpt dit programma je bij.


Als je het programma aanschaft, moet je dan meteen beginnen?

Het programma is juist helemaal niet tijdsgebonden. Je volgt je eigen tempo. Je kunt alleen niet sneller. Elke week komt er nieuw materiaal vrij. Je kunt zelf bepalen wanneer je er mee aan de slag gaat. Het programma blijft altijd voor je beschikbaar, de community sluit na 1 jaar. Daarna kan je een abonnement nemen op de community.  

Zij gingen je voor

"De eerste drie maanden zitten erop!


Het is snel gegaan, en ondanks af en toe een dipje mag ik niet klagen, ruim 5 kilo eraf.


De bedoeling is dat ik door ga met het schema en hoop in mei de Walk of Wisdom te lopen met start en finish in Nijmegen.


Ik heb veel aan het programma gehad en vooral de achtergrondinformatie vond ik fijn.


Allemaal veel succes met de inspanningen en geniet van de buitenlucht!


Hartelijke groet

Thera Loefs

"Ik zit in mijn laatste week van het programma, wat een cadeau aan mezelf is dit geweest!


Ik heb alleen maar pluspunten mogen ervaren, meer rust in mijn hoofd, een manier van bewegen gevonden die écht bij mij past en ik heb nu de kleding maat waar ik aan het begin van dit programma alleen nog maar van kon dromen.


Natuurlijk heb ik ook de nodige hobbels mogen ervaren, want het niet altijd makkelijk om mij aan mijn nieuwe leefwijze te houden en vond ik het soms best lastig om na een lange werkdag mijn wandelkleding aan te trekken en nog een uur te gaan stappen.


Ik heb dit echter nooit als een dieet gezien dus een dag wat minder goed gelukt zegt niets over de volgende dag, er was "niets mislukt".


Kortom ik kan dit programma alleen maar aanraden!"

Moniek Gordijn

Voor de prijs van 3 maanden sportschool, een programma voor het leven. Blijf niet uitstellen. Start nu!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden